Voetverzorging

HFL Laboratories Is de specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging. Dankzij jarenlang onderzoek, innovatie en praktijkervaring konden de laboratoria van HFL een lijn doeltreffende producten ontwikkelen voor de gerichte aanpak van problemen met huid, gezicht, nagels en voeten zoals: schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. De producten van HFL Laboratories zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar. Ze zijn allemaal dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici. De beste resultaten behaal je door het gebruik van de HFL producten in combinatie met een Gespecialiseerde voetverzorging in het salon en dit om de 4 à 6 weken.

Mini- pedicure - 25€

Dit is enkel het verwijderen van eelt.

Gespecialiseerde voetverzorging (eerste afspraak) - 40€

Female feet during pedicure at beauty salon
Er wordt een behandelplan opgesteld, Nagels knippen en vijlen, verwijderen van eelt en het behandelen van voetproblemen zoals: ingegroeide nagel, schimmelnagel,..

Gespecialiseerde voetverzorging - 35€

Nagels knippen en vijlen, verwijderen van eelt en het behandelen van voetproblemen zoals: ingegroeide nagel, schimmelnagel,..optie teennagels lakken ( +€5)

Pedicure - Gellak color 60€ of pedicure gellak French 65€

Purple toes
Na je voetverzorging een mooi kleurtje van pronails op je teennagels

Spa pedicure - 65€

Een Spa pedicure bestaat uit een voetkruidenbad, waarna de voeten gescrubt worden, nadien behandeld worden met een vochtinbrengende voetenmasker en afsluiten doe ik met een ontspannende voetmassage. Wedden dat je terug op wolkjes loopt!

Spa pedicure: 65€
Spa pedicure + gellak: 90€

Lakken teennagels - 10€

Nails
Na je voetverzorging een mooi kleurtje van pronails op je teennagels

Siliconen ortheses (Orthoplastie) - vanaf 15€

Orthoplastie is een techniek waarbij ik voor jou een silicone orthese op maat maak. Een silicone orthese is een hulpmiddel dat een bepaald deel van je voet ontlast en waardoor je geen pijn meer voelt.

Nagelreconstructie - 15€/nagel

Deze behandeling is zowel voor het herstellen van een beschadigde, afgebrokkelde of gescheurde nagel als voor het corrigeren van de nagelvorm.

Gellak - 25€

– Aanbrengen gellak tenen – 25€
– Verwijderen gellak tenen – 25€