Detoxing And Bodywork

Transformational Cupping is een eeuwenoude Chinese Therapie, Die gecombineerd wordt met manuele therapie. Deze behandeling wordt idealiter gecombineerd met voeding en detox. Ik geef je ook graag voedingstips mee!

Transformational Cupping is intenser en diepgaander dan de gewone cupping. De glazen cup gaat de huid vacuüm trekken en de oppervlakkige en diepere verklevingen en blokkades die daaronder zitten lostrekken zodat de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed, waardoor je minder pijn krijgt en meer energie. Na een sessie voelen de blokkades losser aan, dus minder pijn.

Wanneer kan Transformational Cupping helpen?

*Schouder-en armpijn
*Rug-en nekpijn
*Hoofdpijn & Migraine
*Cellulites/Striae/littekenbehandeling
*Fibromyalgie
*Vetophoping
*Na een sportprestatie
*Vastzittende spieren
*Maag-en darmklachten
*Frozen shoulder
*Tenniselleboog
*Energieblokkades op de meridianen
*Pijn aan pezen en/of gewrichten

Niet iedereen ziet Blauw zoals op de foto, op de foto kan je zien dat er 20 jaar lang trauma zat en dat laat zich uiten in de blauwe kleur. Tijdens de sessie ga ik steeds in overleg met jou hoe diep ik kan gaan om de blokkering of verkleving op te heffen.

Na de sessie kan je het gevoel hebben dat je een blauwe plek hebt, maar binnen de 2 dagen ben je hiervan af en voel jij je lichter en heb je minder pijn. 

Deze dame had last van migraine, je kan goed zien waar het vast zat
na 20 jaar een hernia te hebben, zie je duidelijk dat er heel wat blokkeringen zaten. Niet iedereen ziet zo blauw
met de cup gaan we de huid optillen en heen en weer bewegen, waardoor blokkeringen en verklevingen losgemaakt worden en de doorbloeding terug kan stromen