Gelaatsbehandelingen

In het salon gebruik ik de producten van Enfleur & IkSkinPerfection, Puur Natuur, effectief, Belgisch & Vegan.

Marleen van Enfleur maakt al deze producten zelf in haar labo, verser kan het niet!

De producten van Enfleur/ IkSkinPerfection bestaan dus uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine. Zonder belastende stoffen en kleurstoffen. Zonder synthetische geurstoffen zoals parfums.

De producten van IkSkinPerfection zijn geschikt voor de meest gevoelige huid.

Kennismakingsbehandeling + SkinBox - 75min. - €80

Maak kennis met de producten en de behandeling van Enfleur of IkSkinPerfection en neem de box met verzorgingsproducten mee naar huis (T.W.V€52).

Bij deze powerbehandeling gaan we jouw huid een boost
aan antioxidanten geven die voor meer stevigheid en evenwicht gaan zorgen.


Deze behandeling bestaat uit:

Een intakegesprek, een dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epilaties in het gelaat, oogmasker, aangepast gelaatsmasker, led licht

 

Jeugdbehandeling - 45min. - €45

Skin treatment
Een zachte verzorging voor de tienerhuid. Beginnende onzuiverheden worden aangepakt met een milde reiniging en peeling en als afsluiter een aangepast masker en dagcrème.

Ontspannende Gelaatsverzorging - 60min. - 65€

Geniet van een ontspannende, verzorgende gelaatsverzorging. Deze behandeling bestaat uit verschillende intensieve massages van het gelaat, schouders en nek. Hier ga ik met aangepaste serums en masker aan de slag. Deze behandeling brengt je in volledige zen modus.

Seizoensgebonden Gelaatsverzorging - 75min. - 85€

Naar mate het seizoen verandert heeft je huid een aangepast verzorging nodig. Deze behandeling bestaat uit: Een intakegesprek, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, aangepast masker volgens huidtype, epilaties in het gelaat, een stimulerende gommage , hyaluronic oogverzorging, collageen masker, ontspannende handmassage.

Gevoelige huid Gelaatsverzorging - 60min. - 65€

Met deze behandeling gaan we de huid kalmeren en herstellen, zodat de huidbarriére terug sterker wordt. epilaties van wenkbrauwen en bovenlip zijn inbegrepen.