“Je lichaam en geest volledig ontspannen,
om zo nog naar een mooiere versie van jezelf te gaan!”


Hey, ik ben Hilde!

En wat leuk dat ik je mag verwelkomen op mijn pagina.
In 2003 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, specialiseerde ik mij verder in gespecialiseerde voetverzorging, sportpedicure en de verschillende problemen bij de huid.

In 2003 kreeg ik last van een dubbele hernia en ik 2017 kreeg ik de diagnose Fibromyalgie, na jaren van verschillende therapieën geprobeerd te hebben, ging ik de alternatieve toer op, daar ontdekte ik Transformational Cupping, dit laat ik op regelmatige basis doen, sindsdien heb ik veel minder pijn en ben ik beweeglijker. Natuurlijke voeding helpt mij hier ook goed bij.

Omdat ik dit ook aan andere mensen wil doorgeven ben ik mij gaan omscholen en sinds Maart 2023 mag ik mij ook official Falicitator Transformational Cupping noemen. Hierbij leg ik de focus om je pijnvrij door het leven te laten gaan.

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook nog mama van 5 kids en getrouwd met Kjell. Je kan je voorstellen dat ik heel goed begrijp hoe belangrijk je Me-time momentje zijn.

In 2017 zette ik de stap om mijn eigen instituut op te starten, waar ik met natuurlijke verzorgingsproducten werk, die je huid niet alleen verzorgen maar ook nog eens verbeteren.

Dankzij de jaren ervaring door het lesgeven en het uitoefenen van schoonheidszorgen geef ik je graag een totaalbeleving tijdens je behandeling.

Je lichaam en geest volledig ontspannen om zo nog naar een mooiere versie van jezelf te gaan. Even alle zorgen vergeten en genieten van wat echt telt, herbronnen met jezelf!

Tot binnenkort!

Lieve groeten,
Hilde

O

Sonja
Sonja
Lees verder
“Weeral zalige voetjes, loop altijd op wolkjes nadat Hilde mijn voeten onder handen heeft genomen. 🥰 Pure verwennerij..”
Anouk
Anouk
Lees verder
“relaxerende ervaring met een toffe babbel! 🙂 ook bestellen via de webshop gaat heel gemakkelijk en altijd snelle levering met een glimlach 🙂.”
Wendy
Wendy
Lees verder
“Steeds tevreden na een bezoekje bij Hilde. Top behandelingen, gebruikt de nodige tijd, geen gevoel dat het allemaal rap rap moet gaan💯.”
Ingrid
Ingrid
Lees verder
Genoten van een zalige gelaatsverzorging. Echt zalig! Ben helemaal Zen! Je voelt dat Hilde dit met veel passie en liefde doet! Een aanrader!
Kathleen
Kathleen
Lees verder
Voeten en handen laten doen...Zalig... Zen...Hilde doet dit met passie en een fijne babbel! Voor herhaling vatbaar!!!
Chantal
Chantal
Lees verder
Zeer verzorgd en zeer vriendelijk, ik kom zeker terug!!
Nele
Nele
Lees verder
Helemaal ontspannen na een zalige gelaatsverzorging. Het cuppen en de jade rollers vond ik het beste!!
Sophie
Sophie
Lees verder
De ontspannende gelaatsverzorging was bijzonder deugddoend en een heel vriendelijke ontvangst! Had gerust nog een uurtje langer kunnen blijven liggen! Zeker voor herhaling vatbaar!
Sofie
Sofie
Lees verder
Heerlijk, altijd gevarieerd, afgestemd op de klant, waar deze nood aan heeft!
André
André
Lees verder
Ik heb al jaren last van mijn schouder, ik heb een cuppingsessie geboekt en na de eerste behandeling voelde ik al minder pijn en kon ik mijn schouder al meer bewegen. Ik maakte meteen een nieuwe afspraak
Vorige
Volgende